Дел од студентите со обезбедена US Work & Travel дестинација !!! Издвоено

31 Окт 2017

Дел од нашите студенти ја избраа својата US Work & Travel дестинација за ова лето. 

Бидете брзи и вие аплицирајте на некоја од нашите работни позиции. Искористете ги поволностите што ZIP Travel ги нуди за рано аплицирање.


Кога е Work& Travel, тогаш е ZIP Travel !!!

Не пропуштај !