Аплицирањето за US Work & Travel програмата за сезоната 2018 започна! Издвоено

31 Окт 2017

Драги студенти,

ZIP Travel ви го најавува почетокот на новата сезона за USA Work and Тravel програмата! 

И оваа година ви овозможуваме незаборавно искуство, забава и дружење, нови понуди и промоции кои нема да можете да ги одбиете!

Изберете ја програмата - искористете ја шансата - имајте го најдоброто лето!

За сите прашања обратете се во нашите простории, посетувајте ја нашата веб страна и следете ја нашата Facebook страна за сите новости!

Изберете Work and Travel -  Изберете ZIP Travel!

 

Не пропуштај !