Работни позиции во Lake Tahoe NV во Lakeside Inn and Casino-South! Издвоено

05 Фев 2016

Твојот авантуристички дух не ти дозволува да останеш дома ова лето, а се уште се двоумиш каде, кога и како? Нема потреба! Тука сме ние и ти ја нудиме вистинската формула за одлична Work and Travel дестинација и разновидни работни понуди .

Аплицирај за следниве работни позции во Lakeside Inn and Casino- Shout Lake Tahoe, NV!

Front of House

Bus person-$8.25 per hour+tips

Host person/Cashier-$8.25 per hour

Back of House

Dishwasher–$9.00 per hour

Room Attendant-$9.00 per hour

Porterette- $8.25 per hour (21+age and female)

GBM $8.50 per hour (21+age and male)

 

Koга е Work and Travek, тогаш е Zip Travel!

Не пропуштај !