Summer Work & Travel 2021 - Аплицирајте веднаш! Издвоено

 

 

 

 

ZIP Travel оваа година со најнова и најповолна можност за сите студенти што ќе се пријават за програмата USA Work and Travel 2021!

 

Аплицирај без ризик: доколку вашата виза за програмата биде одбиена, вашите средства уплатени за програмата во ЦЕЛОСТ ќе бидат рефундирани!

 

 

 

 

 

Изберете ја програмата - искористете ја шансата - имајте го најдоброто лето!

 

За сите прашања обратете се во нашите простории, посетувајте ја нашата веб страна и следете ја нашата Facebook страна за сите новости!

 

Изберете Work and Travel -  Изберете ZIP Travel!

Не пропуштај !