Tax Refund - Аплицирајте веднаш Издвоено

02 Дек 2016

Доколку сте работеле во САД на програмите USA Work and Travel и Internship/Career Training вие сигурно сте плаќале данок на приход на платата што сте ја заработиле.

ZIP Travel е вистинското место да направите повратокот на тој данок! Нашите даночни професионалци ќе ги направат сите напори за да ви овозможат најдобра услуга за повраток на платениот данок на приход во согласност со законот за данок во САД. Аплицирајте сега за да добиете повраток на средствата коишто веќе сте ги платиле во име на данок во 2016, 2017, 2018 и 2019 година.

За потребните документи информирајте се тука.

Кога е Work & Trаvel, тогаш е ZIP Trаvel!!!

Не пропуштај !