Harrah`s Casino Resort - Atlantic City, NJ! Издвоено

Harrah`s Casino Resort - Atlantic City, NJ!

 

 

Студентите на ZIP Travel имаа прекрасно искуство минатото лето во Harrah’s! Затоа нашата приказна не застанува овде,ова лето ZIP Travel ти овозможува да работиш во гламурозниот Harrah’s и тоа не каде било, туку во Atlantic City, NJ! Кој веќе еднаш бил на Work & Travel во Atlantic City, сигурно знае дека тој град е меѓу првите на листата на најдобри места за оваа програма. Бидете еден од вработените во Harrah’s, имајте можност да научите од најдобрите. Многу можности за втора работа, обезбедено сместување од $300 месечно и секако многу забава и незаборавно лудо лето на Boardwalk – от во единствениот Atlantic City! Забава на плажа и многу журки во сите казина. И да не заборавиме, овде ќе можете да одите на секојдневен шопинг во outlet-ите коишто се наоѓаат во самиот град.

Отворена позиција:

Image result for harrah's atlantic city

  • Cook - $9.25/hour  

  • Restaurant Host/Cashier - $9.50/hour

  • Guest Room Attendant-$8.66 /hour

Не заборавјте дека ZIP Travel ве носи на уште два прекрасни хотели во Atlantic City :

За повеќе информации, контактирајте на info@ziptavel.mk или на 023112963

Кога е Work & Travel тогаш е ZIP Travel!

Не пропуштај !