Atlantic City, NJ! Издвоено

Atlantic City, NJ!

 

И ова лето ZIP Travel ти овозможува да работиш во гламурозните казино ресорти и тоа не каде било, туку во Atlantic City, NJ! Кој веќе еднаш бил на Work & Travel во Atlantic City, сигурно знае дека тој град е меѓу првите на листата на најдобри места за оваа програма. Бидете еден од вработените во Harrah’s, Caesars или Bally's имајте можност да научите од најдобрите. Многу можности за втора работа, обезбедено сместување од $300 месечно и секако многу забава и незаборавно лудо лето на Boardwalk – от во единствениот Atlantic City! 

image

Отворени позиции:

BALLY'S

Guest Services Agent - $13/h

Room Attendant - $8.66/h

Utility Porter/Housekeeping - $8.66/h

Beach Attendant - $10/h

Cashier/Line Server - $8.66/h

Barporter - $9.25/h

CAESARS

Guest Services Agent - $13/h

Attendant Spa - $10/h

Guest Room Attendant - $8.66/h

Houseperson - $8.66/h

Bar Porter - $8.66/h

Beach Attendant - $10/h

HARRAH'S

Culinarian-QSR - $10.22/h

Cook - $9.25/h

Restaurant Host/Cashier - $9.50/h

Casino Cleaning Person - $8.66/h

Guest Room Attendant - $8.66/h

За повеќе информации, контактирајте на info@ziptavel.mk или на 023112963

Кога е Work & Travel тогаш е ZIP Travel!

Не пропуштај !