Bally`s Casino Resort - Atlantic City ! Издвоено

Bally`s Casino Resort - Atlantic City!

 

 

Оваа година ZIP Travel те води во источниот Las Vegas! Истражи го и искуси го градот на забавата Atlantic City и oвозможи си возбудливо лето!Image result for bally's atlantic city casino

Aплицирај за Bally's Casino Resrot и избери ја следнава работна позиција:

  • Beach Attendants - $10/hour 

  • Guest Room Attendant $8.66/h

Oбезбедено сместување за $300 месечно. 

Не заборавјте дека ZIP Travel ве носи на уште два прекрасни хотели во Atlantic City :

За повеќе информации, контактирајте не на  info@ziptravel.mk  или на 023112963.

Кога е Work & Travel, тогаш е ZIP Travel!

Не пропуштај !