Harrah's Casino Resort - Reno, NV! Издвоено

09 Дек 2016

Harrah's Casino Resort - Reno, NV!

 

 

 

ZIP Travel и оваа година ти ја нуди можноста да работиш во Harrah`s RenoИзбери ја позицијата која најмногу одговара на твојот профил, и не грижи се за ништо друго бидејќи забавата ти е загарантирана!

Аплицирај на следниве работни позиции :

  • Security - $10.02/h
  • Host/Cashier- $9.00/h

 

За повеќе информации, контактирајте не на info@ziptravel.mk или на телефонскиот броj 02112963.

Кога е Work & Travel, тогаш е ZIP Travel !

 

Поврзани вести

Не пропуштај !