Silver Legacy Casino Resort - Reno, NV! Издвоено

Silver Legacy Casino Resort - Reno, NV!

 

 

На само три часа оддалечен од San Francisco, Reno ви нуди одлично работни лето во Silver Legacy Casino & Resort.

3

Изберете ја следнава работна позиција:

  • Position Hourly Wage
    Guest Room Attendant $10.00
    Security Officer $12.00

За повеќе информации, контактирајте не на info@ziptravel.mk или на 02112963.

Кога е Work & Travel, тогаш е ZIP Travel!

Не пропуштај !