Работна позиција во Lake George - New York! Издвоено

01 Дек 2016

Travelodge - Lake George, NY !

 

 

Дефиниција за лојалност и долгогодишна соработка - Travelodge!


Travelodge е еден од најгостопримливите хотели во прекрасниот град Lake George - летна атракција која туристите, а и нашите студенти ја обожаваат и со години се враќаат наназад! Лоциран на северноисточната страна на државата New York, градот е познат уште како "The Queen of American Lakes"! Ако сте љубители на природа, плажи, забава и поинакви искуства - Lake George е правиот избор за вас!

Аплицирај за следнава работна понуда:

- Guest room attendant - $9.00/h

Кога е Work & Travel, тогаш е ZIP Travel !

Не пропуштај !