Work & Travel - Виртуелни саеми

204b905

Започнаа виртуелните саеми на ZIP Travel !

Виртуелните саеми за вработување многу брзо станаа значаен дел од маркетингот, раководењето и регрутацијата на човечки ресурси во меѓународните компании ширум светот.

 

Целта на овој саем е да се овозможи разговор помеѓу студентот и компанијата и да се задоволат барањата на двете страни. Целосната структура на еден виртуелен саем се состои од две лица кои се на различни места во светот и кои користејќи ја високата технологија одржуваат видео повик во живо и меѓусебно си разменуваат значајни информации за двете страни. Овие саеми претставуваат можност за студентите да изберат работна понуда и преку Skype да имаат директно интервју со претставник на компанијата.


Погледнете само дел од веќе закажаните виртуелни саеми, дознајте повеќе за компанијата и работните понуди и пријавете се!

Процедурата за пријавување за виртуелен саем е многу лесна и едноставна. За да аплицирате за некоја од овие работни позиции потребно е претходно да имате потпишано договор за учество на USA Work & Travel програмата, да го пополните наведеното CV и да го доставите во канцеларијата на ZIP Travel во Скопје!

Бидете дел од новата High Tech индустрија и не испуштајте ја можноста да изберете најлудо лето!

 

Затоа што кога е Work & Travel, тогаш е ZIP Travel! 


РАБОТНИ ПОНУДИ

Sage Hospitality - Doubletree by Hilton - Chicago, IL

 

1340px Chicago from North Avenue Beach June 2015 panorama 2
Position Payrate
Room Attendant $12.00/hr

 Start dates: 01 June - 05 June; Housing - Company Arranged ($100/week per participant)

 

      DoubleTree by Hilton Chicago Wood-Dale - Elk Grove

93951291

 

     Sage Hospitality - Doubletree by Hilton - Chicago Schaumburg

563449 l

 

 


Sage Hospitality - The Curtis - Denver, CO

 

d5e0.1920x1080

Position Payrate
Banquet Server $16.00/hr
Banquet Set Up $14.50/hr
Food Runner $14.00/hr
Host $13.00/hr
Public Area Attendant $12.00/hr
Room Attendant $12.00/hr
Prep Cook $12.00/hr
Banquet Steward $12.00/hr
Steward $12.00/hr

 

Start dates: 01 June - 05 June; Housing - Participant Arranged

 

DPG Skyline 3ee16e47 f0ae 5102 065b78cefe5ac21437 13207 00 Marquee 010chez ami barthe curtis denver a doubletree by hilton hotel 049


Foxwoods Resort Casino

 

 

 97bb2ddeb7255f909fc5443f1d25a876

 

 

  • Position: Food & Beverage Position
  • Host - $10.10 per hour
  • QSA - $10.10 per hour
  • Counter Cashier - $10.10 per hour
  • Busperson - $6.41 per hour + tips
  • Upon arrival to Foxwoods, participant will be assigned to one or multiple positions within the F&B Department.

  • Position: Retail Associate
  • Hourly Wage: $10.10

 

 

18995095

Image Foxwoods2 1 700x400

 

tzoo.hd.78035.1415.211631.FoxTower

MGM Lobby 1

 

За повеќе информации контактирајте не на info@ziptrаvel.mk или на 023112963.

Кога е Work & Trаvel, тогаш е ZIP Trаvel !

 


Safeway - South Lake Tahoe, CA

 

 

 

lead 960

 

                                     Position                         Pay rate

                                   Food Clerk                        $12.75

 

safeway 0

EmeraldBay RodHanna 1280x642

 

image.adapt.full.high

 

FD2A1088A22DAB0D48BC1C5B1FBF041662223A633450A84D5Apimgpsh fullsize distr

safeway 900

banner 2

 

За повеќе информации контактирајте не на info@ziptrаvel.mk или на 023112963.

Кога е Work & Trаvel, тогаш е ZIP Trаvel !


Landry's Rainforest Cafe - Galveston, TX

 

 

galveston pleasure pier

 

 

Positions Pay Rate
Host/Hostess $6.00 per hour + tips
Server $2.13 per hour + tips
Retail Store Worker $8.50 per hour

 

 

RainforestCafe1

14138079 10154492228944207 1519584703888743526 o0 88b65411 c775 d9e7 ae9551d68f7da7b9

istockphoto 954856006 640x640

RainforestCafe Exterior GalvestonIslandCVB 1000

За повеќе информации контактирајте не на info@ziptrаvel.mk или на 023112963.

Кога е Work & Trаvel, тогаш е ZIP Trаvel !

 


Silver Legacy Casino Resort - Reno, NV!

 

 

На само три часа оддалечен од San Francisco, Reno ви нуди одлично работни лето во Silver Legacy Casino & Resort.

3

                                           Position                           Pay Rate

                                                     Guest Service Officer                   $11.00

 

 

297dcb08 f76d 442b b5ed 4f4ed71b064a3285 silver legacy resort casino jpg500px

3835216

Silver Legacy Casino Wedding Reno NV 7 main.1427838121

За повеќе информации, контактирајте не на info@ziptravel.mk или на 02112963.

Кога е Work & Travel, тогаш е ZIP Travel!


Landry's Downtown Aquarium - Houston, TX

 

 

 

 

Landrys Downtown Aquarium Houston 1

 

Positions Pay Rate
Food & Beverage Retail Concessions $10.00 per hour
Retail Store Worker $10.00/ hour
Busser $8.00 per hour + tip pool
Host $8.00 per hour + tip pool
Server $2.13/ hour + tips
Amusement Park Worker $10.00 per hour

 

 

Landrys Downtown Aquarium Houston

2017 12 16 Aqua 777

2017 12 16 Aqua135

 Landrys Downtown

7d5349cb68e725b0ef12edda43ec9c27

Slideshow 2

 

 

За повеќе информации контактирајте не на info@ziptrаvel.mk или на 023112963.

Кога е Work & Trаvel, тогаш е ZIP Trаvel !

 

 


The Beach Retreat - South Lake Tahoe, CA!

tahoe beach retreat 1175x425 3

Position Pay rate
Bartender $11/hr + tips
Server $11/hr + tips
Hostess $11.50/hr
Dishwasher $11/hr
Maintenance $12/hr
Housekeeping $12/hr
   

 078

View from Boathouse

luau1 2 321328

Tiki Bar Sunset

Boat House Exterior

rainbow at pier

Luau1 4

IMG 0965

За повеќе информации контактирајте не на info@ziptrаvel.mk или на 023112963.

Кога е Work & Trаvel, тогаш е ZIP Trаvel !


Lakeside Inn and Casino - South Lake Tahoe, CA!

 

 

Велат дека кога се двоумиш и не знаеш за што да се одлучиш,фрли паричка во вис и во моментот на паѓањето сигуно веќе имаш избрано што сакаш. Но верувајте за ваква понуда не ти треба "среќна паричка" која ќе одлучи, туку тука е ZIP Travel кој ја има вистинската формула за одлична Work and Travel дестинација и работна понуда. Твое е само да повелиш во нашата канцеларија и да аплицираш за работа во Lakeside Inn and Casino во Lake Tahoe. И оваа година ZIP Travel те изненадува со нови разновидни работни позиции за сите оние кои веќе биле на програмата Work and Travel и за оние кои за првпат сакаат да стекнaт вакво искуство.

Image result for lakeside inn south lake tahoe

 

Избери,одлучи и аплицирај за следниве работни позиции:

Position Hourly Wage
Front of House (FOH)  
Bus person $8.25 + tips
Host person/Cashier $10.00
Coffee Bar Attendant $10.00
Stocker/Food Runner $10.00
Back of House (BOH)  
Kitchen / Dishwasher $10.00
Room Attendant $12.50
Porterette $12.00
GBM $12.00

За повеќе информации, контактирајте на info@ziptavel.mk или на 023112963!

Кога е Work and Travel,тогаш е ZIP Travel !


"The Woodland Resort" - Houston, TX

 

 

 

 

 

Virtual Fair February 17,2017!

SWFIMG 141101 15104221 1JLAO

Отворени се следните позиции:

Robard's Host - $10.00
Guest Services - $7.25/h + TIPS
Cool Water Café Server - $2.13/h + TIPS
Woodlands Dining Room Server - $2.13/h + TIPS
Cool Water Café Activities Attendant – $8.00/h
Cool Water Café Barback - $5.50/h + TIPS
Cool Water Café Busser - $5.50/h + TIPS
Cool Water Café Food Runner - $5.50/h + TIPS

Организирано сместување во непосредна близина на резортот во износ од $250 месечно!

Побрзајте и аплицирајте најдоцна до 13ти Февруари! Работните позиции се во ограничен број!

За повеќе информации контактирајте не на info@ziptrаvel.mk или на 023112963.

Кога е Work & Trаvel, тогаш е ZIP Trаvel !


Не пропуштај !