Работни позиции во прекрасниот Harrah's - California.

Аплицирајте за некоја од долунаведените позиции, најдоцна до Вторник, 15 Март 2016.

* Beverage Barback $9.00 + tips / hour
* Busser / Host / Food Runner $9.00 + tips / hour
* Male Spa Attendat $10.00 / hour
* DiVe Server $9.00 + tips / hour
* DiVe Barback $9.00 + tips / hour
* DiVe Food Runner $10.00 + tips / hour
* Sturbucks / Robeks $10.00 / hour
* Beverage Server $9.00 + tips / hour
* Guest Room Attendant / Houseman $10.00 / hour

Кога е Work & Travel, тогаш е ZIP Travel !!!

 

 

 

Кога е Work and Travel, тогаш е ZIP Travel!

 

Food Lion - Outer Banks, NC!

 Food Lion logo

ZIP Travel и оваа година ЕКСКЛУЗИВНО ве носи на најнеодоливата локација во USA! 
Поминете лудо и незаборавно лето во Outer Banks, едно од најголемите туристички дестинации во САД! Голем број на мали острови и полуострови го сочинуваат овој “рај на земја” кој се протега по крајбрежјето на Северна Каролина. Голем број на преубави песочни плажи, голем број на национални паркови, недопрена природа,прекрасна суптропска клима и многу други атракции ги мамат туристите да бидат дел од летната сезона во Outer Banks. Доколку сте заљубени во лето, сонце, природа какви што сте виделе на Холивудските филмови Outer Banks е правото место за вас! Поминете и доживејте прекрасно искстуво далеку од дома само со ZIP Travel!

outer banks

Работа во ланецот на маркети Food Lion на повеќе локации на источниот брег на Америка, не чекај! Aплицирај и имај интервју со претсавник на компанијата во Скопје на 7ми февруари за работна позиција Retail Store Worker на следниве локации:

Ocean City $10.10/hr
Virginia Beach $11.50/hr
Sunset Beach $9/hr
Myrtle Beach $9/hr
Saco $10.00/hr

За повеќе информации, контактирајте на info@ziptavel.mk или на 023112963!

Кога е Work and Travel, тогаш е Зип Травел! 

Atlantic City, NJ!

 

И ова лето ZIP Travel ти овозможува да работиш во гламурозните казино ресорти и тоа не каде било, туку во Atlantic City, NJ! Кој веќе еднаш бил на Work & Travel во Atlantic City, сигурно знае дека тој град е меѓу првите на листата на најдобри места за оваа програма. Бидете еден од вработените во Harrah’s, Caesars или Bally's имајте можност да научите од најдобрите. Многу можности за втора работа, обезбедено сместување од $300 месечно и секако многу забава и незаборавно лудо лето на Boardwalk – от во единствениот Atlantic City! 

image

Отворени позиции:

BALLY'S

Guest Services Agent - $13/h

Room Attendant - $8.66/h

Utility Porter/Housekeeping - $8.66/h

Beach Attendant - $10/h

Cashier/Line Server - $8.66/h

Barporter - $9.25/h

CAESARS

Guest Services Agent - $13/h

Attendant Spa - $10/h

Guest Room Attendant - $8.66/h

Houseperson - $8.66/h

Bar Porter - $8.66/h

Beach Attendant - $10/h

HARRAH'S

Culinarian-QSR - $10.22/h

Cook - $9.25/h

Restaurant Host/Cashier - $9.50/h

Casino Cleaning Person - $8.66/h

Guest Room Attendant - $8.66/h

За повеќе информации, контактирајте на info@ziptavel.mk или на 023112963

Кога е Work & Travel тогаш е ZIP Travel!

Не пропуштај !