Hard Rock Hotel & Casino - Stateline, NV! Издвоено

31 Окт 2017

Hard Rock Hotel & Casino - South Lake Tahoe, CA

 

  

Hard Rock Hotel & Casino е дефинитивно добитна комбинација, за Work & Travel дестинација. Искористете ја оваа шанса, и работeте во еден од најпознатите хотели на следниве работни позиции:

47035869

Position Hourly Wage
Bartender $8.25 + tips
Barback $8.25 + tips
Cocktail Server $8.25 + tips
Barista $9.00 + tips
Front Desk $12.00
Cook - Park Prime $12.00
Cook - Alpine Union $12.00
Retail Gift Shop $9.00
Cage Cashier $12.00
Food Server - Alpine Union $8.25 + tips
Hostperson - Alpine Union $9.00
Food Runner / Busser - Alpine Union $8.25 + tips
Food Server - Room Service $8.25 + tips
Food Server - Park Prime $8.25 + tips
Food Runner / Busser - Park Prime $8.25 + tips
Hostperson - Park Prime $9.00

За повеќе информации, контактирајте не на info@ziptravel.mk или на 02112963!

Кога е Work & Travel, тогаш е ZIP Travel !

Не пропуштај !