Работни понуди во Harrah’s Resort - Northern San Diego, CA Издвоено

01 Дек 2016

Harrah’s Resort - Northern San Diego, CA

 

 

Кога би постоела оцена во скалата за избор на најдобро место за Work & Travel програмата, тогаш дефинитивно California би била оценета со чиста 10-ка. Harrah's ресортот е лоциран во јужна California, северно од најголемата летна, туристичка атракција, градот San Diego! Затоа, не се двоуми и не чекај, аплицирај за место каде што можеш да уживаш, да се радуваш и да стекнеш искуство и спомени!

Image result for harrah's rincon

Избери една од следниве работни позиции и запиши ја твојата Work& Travel авантура во Harrah’s Resort-California :

  • Busser/Hosts (‘ritas Cantina) - $10.00 (*tipped position)
  • Food Runner/ Busser (‘ritas Cantina) - $10.00 + tips
  • Barback (Dive) - $10.00 + tips
  • Pool Attendants (Dive) - $10.00 + tips
  • Food Runner (Dive) - $10.00 + tips
  • Male Spa Attendant (Spa) - $10.00
  • Guest Room Attendants or Laundry Attendants or Housemen (Housekeeping) - $10.00

 

Кога е Work and Travel, тогаш е ZIP Travel!

Не пропуштај !