Работни понуди во Harrah's and Harveys - Lake Tahoe! Издвоено

01 Дек 2016

Harrah's & Harveys - South Lake Tahoe, CA!

 

 

Koга твојата замисла за Work and Travel дестинацијата изгледа како на филм, а не очекуваш дека ќе најдеш нешто идентично или слично не очајувај: ЗИП ти нуди проверено место и те води во преубавиот Lake Tahoe! Работи во Harrah`s & Harvey’s Stateline и не ја пропуштај можноста за супер лето во една од најголемите туристички атракции, градот кој лежи на границата помеѓу California и Nevada! Супер работа, прекрасна природа, забава на плажи и ноќен живот!

Не чекај аплицирај за следниве работни позиции :

 • Guest Service Agent - $10.00
 • Seasonal Security Officer - $11.50 
 • Events Security Officer NDL - $11.50
 • Beverage Server Harvey's - $8.25 + tips
 • Beverage Server Harrah's - $8.25 + tips 
 • Concert Beer Hawker (Beverage Server - Concerts) - $8.25 + tips
 • Kitchen Maintenance Worker - $10.00
 • Cook - $11.00
 • Banquet set-up - $9.50 + tips
 • Cashier - $11.00 
 • Total Rewards - $11.00
 • Count Room Rep - $10.00
 • Events and Promotions Assistant - $8.25

Сместувањето е обезбедено и изнесува 300$- $350 месечно од студент.

Кога е Work & Тravel, тогаш е ЗИП Travel!

Не пропуштај !