Најнови работни позиции ! Издвоено

02 Дек 2016

Се реши да заминеш во САД на Work & Travel програмата и да стекнеш нови искуства? Тогаш не чекај!

Аплицирај за една поинаква ZIP Travel - Work & Travel авантура! Искористи го декемврискиот попуст и обезбеди си уште од сега работна позиција со одлична заработувачка.

За повеќе информации контактирајте не на info@ziptravel.mk или на 023112963.

Кога е Work & Travel, тогаш е ZIP Travel !

Не пропуштај !