Early bird special !!! Издвоено

04 Окт 2016

ZIP Travel работи за вас! И оваа година ги наградуваме најбрзите студенти кои ќе аплицираат за USA Work and Travel програмата. 

Бидете пред сите, аплицирајте први! Искористете ја шансата, ДОБИЈТЕ ПОПУСТ ОД $200 и имајте можност да ги дознаете нашите најнови промоции пред другите!!! Оваа понуда трае до 31ви октомври! 

Побрзајте!

Не пропуштај !