Работни позиции во Cincinnati Sportservice-Ohio! Издвоено

04 Фев 2016

 

Спремен си за авантури и забави, а се уште немаш аплицирано за Work and Travel програмата? Ти нудиме одлична можност! Запиши ја твојата Work and Travel приказна во третиот најголем град во Ohio, Cincinnati и работи во компанијата Great American Ballpark!

Aплицирај за следнава работна позиција:Concession attendant :$9/h

Сместувањето е обезбедено $225-$250 месечно.

 

Кога е Work and Travel, тогаш е ZIP Travel!

 

Не пропуштај !