Работни позиции во Eagle Water Resort!!! Издвоено

29 Јан 2016

Се уште немаш избрано Work and Travel дестинација, а сакаш да заминеш во САД за да поминеш едно поинакво лето?

Не чекај, аплицирај веднаш за работа во Eagle Waters Resort за следнава работна позиција :
- Resort Worker $9.00/h

*Обезбедено сместување !

Не пропуштај !