Работни позиции во MasterCorp Inc at Mountain Run at Boyne! Издвоено

29 Јан 2016

Твојот сон е да имаш поинaква работа и да заминеш на поинаква Work and Travel дестинација од сите останати?

Сега сонот може да стане реалност ! Не чекај стани и ти ZIPper

Избери работна позиција во Mountain Run Hotel, и работи на следнава работна позиција:
- Resort Worker oд $8.80/h

*Сместувањето е обезбедено.

Не пропуштај !