Caesars Hotel & Casino - Atlantic City, NJ!

 

 

Сигурно сите сте го гледале The Hangover и се сеќавате на сцената со Ален:

Alan Garner: Can I ask you another question?
Lisa: Sure.
Alan Garner: You probably get this a lot. This isn't the real Caesar's Palace is it?
Lisa: What do you mean?
Alan Garner: Did, umm... did Caesar live here?
Lisa: No.
Alan Garner: I didn't think so.

Image result for caesars atlantic city

Оваа година ZIP Travel ти нуди работна позиција во Caesars Hotel & Casino во Atlantic City, NJ! 

  • Beach Attendants - $10/hour 

  • Guest Room Attendant $8.66/hour

Обезбедено сместување за $300 месечно. 

Не заборавјте дека ZIP Travel ве носи на уште два прекрасни хотели во Atlantic City :

За повеќе информации, контактирајте не на info@ziptravel.mk или на 023112963.

Кога е Work & Travel, тогаш е ZIP Travel!


Harrah's Casino Resort - Reno, NV!

 

 

 

ZIP Travel и оваа година ти ја нуди можноста да работиш во Harrah`s RenoИзбери ја позицијата која најмногу одговара на твојот профил, и не грижи се за ништо друго бидејќи забавата ти е загарантирана!

Аплицирај на следниве работни позиции :

  • Security - $10.02/h
  • Host/Cashier- $9.00/h

 

За повеќе информации, контактирајте не на info@ziptravel.mk или на телефонскиот броj 02112963.

Кога е Work & Travel, тогаш е ZIP Travel !

 


Silver Legacy Casino Resort - Reno, NV!

 

 

На само три часа оддалечен од San Francisco, Reno ви нуди одлично работни лето во Silver Legacy Casino & Resort.

Изберете ја следнава работна позиција:

  • Coctail Server $7.25+tips ( age requirement 21+)

За повеќе информации, контактирајте не на info@ziptravel.mk или на 02112963.

Кога е Work & Travel, тогаш е ZIP Travel!


Не пропуштај !