"The Woodland Resort" - Houston, TX

 

 

 

 

 

Virtual Fair February 17,2017!

Image may contain: sky, tree, plant, pool, cloud, house, outdoor, nature and water

Отворени се следните позиции:

Robard's Host - $10.00
Guest Services - $7.25/h + TIPS
Cool Water Café Server - $2.13/h + TIPS
Woodlands Dining Room Server - $2.13/h + TIPS
Cool Water Café Activities Attendant – $8.00/h
Cool Water Café Barback - $5.50/h + TIPS
Cool Water Café Busser - $5.50/h + TIPS
Cool Water Café Food Runner - $5.50/h + TIPS

Организирано сместување во непосредна близина на резортот во износ од $250 месечно!

Побрзајте и аплицирајте најдоцна до 13ти Февруари! Работните позиции се во ограничен број!

За повеќе информации контактирајте не на info@ziptrаvel.mk или на 023112963.

Кога е Work & Trаvel, тогаш е ZIP Trаvel !

ZIP Travel оваа година со најнова и најповолна можност за сите студенти што ќе се пријават за USA Work and Travel 2017 програмата!

Аплицирај без ризик: доколку вашата виза за програмата биде одбиена, вашите средства уплатени за програмата во ЦЕЛОСТ ќе бидат рефундирани!

Image result for wanderlust travel

Ако досега се двоумевте дали да аплицирате, сега повеќе немате изговор да го сторите тоа. Искористете ја оваа наша најнова и најексклузивна можност!

Изберете ја програмата - искористете ја шансата - имајте го најдоброто лето!

За сите прашања обратете се во нашите простории, посетувајте ја нашата веб страна и следете ја нашата Facebook страна за сите новости!

Изберете Work and Travel -  Изберете ZIP Travel!

Travelodge - Lake George, NY !

 

 

Дефиниција за лојалност и долгогодишна соработка - Travelodge!


Travelodge е еден од најгостопримливите хотели во прекрасниот град Lake George - летна атракција која туристите, а и нашите студенти ја обожаваат и со години се враќаат наназад! Лоциран на северноисточната страна на државата New York, градот е познат уште како "The Queen of American Lakes"! Ако сте љубители на природа, плажи, забава и поинакви искуства - Lake George е правиот избор за вас!

Аплицирај за следнава работна понуда:

- Guest room attendant - $9.00/h

Кога е Work & Travel, тогаш е ZIP Travel !

Сaем со рaботодaвци нa 24 Јaнуaри во Скопје!

Аплицирaјте зa некојa од следниве рaботни позиции и обезбедете си сигурнa Work & Travel дестинaцијa нa источниот дел нa САД.

  • Hannaford - Saco, ME ( Supermarket Аssociate $9.00/h )
  • Food Lion - Southern Shores, NC ( Retail Store Worker $9.25/h )
  • Food Lion - Nags Head, NC ( Supermarket Аssociate $9.25/h )
  • Food Lion - Sunset Beach, NC ( Supermarket Аssociate $9.00/h )
  • Food Lion - Berlin, MD ( Retail Store Worker $8.75/h )
  • и многу други ...

 

Аплицирaјте нaјдоцнa до 22 Јaнуaри !

Когa е Work & Travel, тогaш е ZIP Travel !

Планина која во зимскиот период  е заснежена, а во летo полна со авантури каде студентите имаат можност да поминат четири незаборавни месеци.

Attitash Resort оваа година со работна позиција Summer Ops Attendant. Аплицирањето е во тек и не чекајте, бидете поинакви и со сосема поинакво планинско Work & Travel лето.

  • Summer Ops Attendant $8.25 / h

Обезбедено сместување за $85 неделно.

За повеќе информации контактирајте не на info@ziptravel.mk, или на некој од следните телефонски броеви 075462736 / 023112963.

Кога е Work & Travel, тогаш е ZIP Travel!

 

Помини го твоето Work & Travel лето во Lone Stare државата - Texas !

И оваа година ви нудиме работни позиции во прекрасниот остров Galveston. Милион посетители секоја година сонуваат за животот во овој тропски рај, а токму ти можеш да бидеш еден од среќните "жители" кои ја живеат фантазијата.

Избери работна позиција во корпорацијата Balaji Hospitality, Inc. составена од три реномирани хотели како: Holiday Inn Express, La Quinta и Econolodge. 

  • Housekeeping $7.50 / h

 

За повеќе информации контактирајте не на info@ziptravel.mk , или на некој од следните телефонски броеви 075462736 / 023112963.

Кога е Work & Travel, тогаш е ZIP Travel !

ZIP Travel оваа година ви нуди можност да поминете неверојатни 4 месеци во “The World’s Luckiest Fishing Village” – Destin, Florida. Лоциран на брегот Emerald, Destin е познат по своите бели плажи и зелени води. Во минатото познат како мало рибарско место, сега популарна туристичка дестинација. Прекрасните плажи во Destin, овозможуваат многу забава за нуркачите и kite сурферите. Опуштете се во топлината на сонцето на Florida, и уживајте во вашето US Work & Travel лето.

Изберете работна позиција во ланецот на хотели Marriott.

Дел од нашите студенти ја избраа својата US Work & Travel дестинација за ова лето. 

Тие ќе работат во прекрасниот Travelodge во Lake George, NY. Бидете брзи и вие аплицирајте на некоја од нашите работни позиции. Искористете ги поволностите што ZIP Travel ги нуди за рано аплицирање.


Кога е Work& Travel, тогаш е ZIP Travel !!!

Not just games, but all fun е мотото на Atlantic City, NJ. ZIP Travel оваа година ти нуди можност да работиш во гламорозните казино ресорти:

Не постои друга дестинација во Северна Америка која ги комбинира примамливата природа на брегот на океанот и 24 часовната забава.

Не чекај, и аплицирај веднаш.

Кога е Work & Travel, тогаш е ZIP Travel !

 

Caesars Hotel & Casino - Atlantic City, NJ!

 

 

Сигурно сите сте го гледале The Hangover и се сеќавате на сцената со Ален:

Alan Garner: Can I ask you another question?
Lisa: Sure.
Alan Garner: You probably get this a lot. This isn't the real Caesar's Palace is it?
Lisa: What do you mean?
Alan Garner: Did, umm... did Caesar live here?
Lisa: No.
Alan Garner: I didn't think so.

Image result for caesars atlantic city

Оваа година ZIP Travel ти нуди работна позиција во Caesars Hotel & Casino во Atlantic City, NJ! 

  • Beach Attendants - $10/hour 

  • Guest Room Attendant $8.66/hour

Обезбедено сместување за $300 месечно. 

Не заборавјте дека ZIP Travel ве носи на уште два прекрасни хотели во Atlantic City :

За повеќе информации, контактирајте не на info@ziptravel.mk или на 023112963.

Кога е Work & Travel, тогаш е ZIP Travel!

Страница 1 од 2

Не пропуштај !