Аплицирај без ризик - USА Work and Travel 2020! Издвоено

ZIP Travel оваа година со најнова и најповолна можност за сите студенти што ќе се пријават за програмата USA Work and Travel 2020!

Аплицирај без ризик: доколку вашата виза за програмата биде одбиена, вашите средства уплатени за програмата во ЦЕЛОСТ ќе бидат рефундирани!

 

Image result for wanderlust travel

 

Ако досега се двоумевте дали да аплицирате, сега повеќе немате изговор да го сторите тоа. Искористете ја оваа наша најнова и најексклузивна можност!

Изберете ја програмата - искористете ја шансата - имајте го најдоброто лето!

За сите прашања обратете се во нашите простории, посетувајте ја нашата веб страна и следете ја нашата Facebook страна за сите новости!

Изберете Work and Travel -  Изберете ZIP Travel!

Не пропуштај !