Студентски промоции

                             Почитувани Work & Travel студенти!

Последниот чекор од процедурата при аплицирање за Work &Travel програмата е купување авиобилет од нашата агенција. Традицијата и оваа година ја продолжуваме со Turkish Аirlines коишто на секој ZIP Travel студент му овозможуваат попусти и поволности.


Искористи ги следниве попусти и поволности кои ZIP Travel ти ги овозможува:
• Специјални студентски цени;
• Бесплатен багаж: 2 торби до 23 кг чекиран багаж и 1 торба до 8 кг рачен багаж;
• Бесплатни промени на датум за враќање.
     

*Условите за бесплатна промена се:

  • Да има места на истите класи на кои е издаден авиобилетот; 
  • Промената да ја направи студентот лично во најблиското претставиштво на Turkish Airlines или по емаил; 
  • Промената може да ја направите и во нашата агенција при што се напалаќа TSC (ticket service charge).

Во случај да има разлика во основната цена на авиобилетот или аеродромските такси, од моментот кога е издаден авиобилетот до моментот на промената, авикомпанијата има право да ја напати таа разлика во моментот кога ќе ја врши промената.

Haпомена: За сите останати студенти кои сакаат да купат карта по поволна цена и да ги искористат истите поволности како и ZIP Travel студентите, повелете во нашата канцеларија и искористете ја оваа шанса.

За повеќе информации обратете се на: ticketing@ziptravel.mk или 02/3112 963/075 462 653

Форма за авиобилети за студенти :
Ве молиме да ја пополните формата подоле, а ние ќе ве известиме за вашето барање
Ве молиме внесете го вашето име и презиме !
Please enter your email!

Не пропуштај !