Редовни авиобилети

Патувате често и сакате да си обезбедите најповолен лет до посакуваната дестинација?

Повелете во нашата агенција каде во соработка со редовните авио превозници како: Turkish Airlines, Lufthansa, Austrian Airlines, Adria Airways, Croatia Ailines, Air Serbia, AirFance, Alitalia, Qatar Airways, Swiss Airlines, FlyDubai и многу други, ќе ви резервираме соодветен авиобилет. Претставникот од нашата агенција ќе ви изработи повеќе понуди од кои вие ќе одберете со која авиокомпанија да отпатувате до посакуваната дестинација. Авиобилетот може да го резервирате телефонски, преку online формулар или лично во нашата агенција.

За повеќе информации обратете се на :ticketing@ziptravel.mk или 02/3112 963/075 462 653.     

Форма за редовни авиобилети :
Ве молиме да ја пополните формата подоле, а ние ќе ве известиме за вашето барање
Ве молиме внесете го вашето име и презиме !
Please enter your email!

Не пропуштај !